45+ vuotta hyvinvoinnin edistäjänä
38+ vuotta luontomatkailuyrittäjänä

40+ vuotta kehittämistä luottamustoimissa

Vapaa-ajalla parasta: Metsästys, kalastus, kirjoittaminen, koirat, sienestys, ooppera

Luottamustoimet 2021: Essoten valtuuston jäsen, Essoten tarkastuslautakunnan varapuheenjohtaja

 

ESKO RIPAOJA

YRITTÄJÄ, KIRURGI, KUNTAVAALIEHDOKAS


Hei, kanssavaeltajat! Olen Esko - yrittäjä, kirurgi ja kuntavaaliehdokas Juvalla. Pitkän ja antoisan urani aikana olen oppinut, että aina on hyvä hetki vaikuttaa omaan ja tulevien sukupolvien elinympäristöön. Tämän vuoksi olen toiminut erilaisissa luottamustehtävissä koko urani ajan.

Maailman muuttuessa myös meidän ihmisten on kyettävä muuttumaan. Monipaikkainen työ luo Etelä-Savoon paljon mahdollisuuksia niin hyvinvointialueen kehityksen kuin matkailunkin osalta. Pelkät mahdollisuudet eivät kuitenkaan riitä - tarvitsemme ahkeria kansalaisia muuttamaan ne lähiympäristöämme palveleviksi toiminnoiksi. Tulevalla vaalikaudella haluan vaikuttaa erityisesti

1. Yhteiseen ja yhtenäiseen, toimivaan Etelä-Savon hyvinvointialueeseen

2. Saimaan alueen luontomatkailun ja asumismahdollisuuksien kehittämiseen

3. Koulutusmahdollisuuksiin ja nuorten hyvinvointiin Etelä-Savossa

Oletko mukana?

UUSIMMAT BLOGIT

Tutustu näkökulmiini blogissa!

Loppurutistus

11.06.2021

Se on sitten viimeinen ponnistus. Sunnuntaina ratkeaa tulevien vuosien voimasuhteet ja vallanpitäjät. Joko äänestit? Jos et, mene ihmeessä. Nyt ratkaistaan kuntalaisten asioita.

Yöllinen TV-uutinen kertoi Tonavan syöksevän mustaa limaa Marmarameren rannoille. Ympäristökatastrofi, jonka seurauksena Mustameri ja sen happi- ja suolahuolto on uhattuna. Tätä voisi verrata tilanteeseen, jossa Itämerta hoitava Tanskan salmien suolaboosti menisi piloille. Elämän edellytykset kaikkoaisivat.

Ei luovuteta

07.06.2021

Vaalikuume kasvaa, ja paikoin on havaittavissa ylikuumenemisen merkkejä. Pahimmillaan mennään mollaamisesta aamiaispapereiden tutkimiseen.